Program tv TV Paprika (HD)
28.04.2024  03:00 - 03:30  TV Paprika (HD)
program tv
GUSTURILE ITALIEI CU ANTONIO PASSARELLI S2 EP. 11
2018
Acest program este interzis copiilor sub 12 ani.
(THE TASTE OF ITALY WITH ANTONIO PASSARELLI)

În această emisiune Antonio, prezintă máncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale máncărurilor italienești cunoscute și indrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și clasic, antipasti italian și putem invăța rețete de deserturi delicioase. Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condimentele, máncărurile și obiceiurile de gătit favorite ale diferitelor regiuni. Pe parcursul preparării máncărurilor putem invăța de la prima mánă practici, pe care Antonio pe parcursul anilor le-a dezvoltat pánă la perfecțiune sau pe care le-a invățat chiar de la mama lui, și ea fiind bucătăreasă excepțională. 
VĂ RECOMAND
PREMIER Acasă (HD)
Acasă
program tv imagine: LEYLIFER
romance, serial, 2023
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
PREMIER Epic Drama (HD)
Epic Drama
program tv imagine: DETECTIVUL MURDOCH S17 EP. 15
Canada, serial, crime, dramă, 2023
PREMIER PRO TV (HD)
PRO TV
program tv imagine: SURVIVOR ALL STARS
reality
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
PREMIER Viasat Explore (HD)
Viasat Explore
program tv imagine: MARELE ZID CHINEZESC CU ASH DYKES S1 EP. 2
Singapore, Marea Britanie, serie, documentar, 2023
© 2020-2024 Gillon Media