Program tv Kanal D (HD)
28.03.2024  20:00 - 23:15  Kanal D (HD)
PREMIER
program tv
O DRAGOSTE
Serial, 2022
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
(KIZILCIK SERBETI)

"O dragoste" înfățișează povestea de viață a idealistei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Tensiunile apar când o sarcină neplanificată va da peste cap planurile frumoasei Doga și va zgudui din temelii viețile familiilor celor doi tineri.
Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), mama frumoasei Doga; Kivicim este divorțată, foarte atrăgătoare, cu puternice convingeri în ceea ce privește independența femeii în societate. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcina îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație.
Conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile celor două familii atrag o serie de evenimente dramatice.

Cu: Baris Kilic, Evrim Alasya, Dogukan Gungor sau Sila Turkoglu 
Altă dată?
30.04 20:00 Kanal D (HD)
01.05 20:00 Kanal D (HD)
02.05 20:00 Kanal D (HD)
03.05 20:00 Kanal D (HD)
07.05 20:00 Kanal D (HD)
VĂ RECOMAND
PREMIER Antena 1 (HD)
Antena 1
program tv imagine: MIREASA
reality
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
ÎN DIRECT TVR Moldova
TVR Moldova
program tv imagine: TELEJURNAL, ŞTIRI
RECOMANDAT Prima TV (HD)
Prima TV
program tv imagine: FOCUS
ÎN DIRECT Prima Sport 2 (HD)
Prima Sport 2
program tv imagine: TENIS ATP: MADRID OPEN
ÎN DIRECT PRO TV International
PRO TV International
program tv imagine: ŞTIRILE PRO TV
© 2020-2024 Gillon Media