Program tv Filmnow (HD)
28.04.2024  20:00 - 22:20  Filmnow (HD)
PREMIER
program tv
UIMITORUL OM-PĂIANJEN 2
acțiune,2014
Acest program este interzis copiilor sub 12 ani.
(THE AMAZING SPIDER-MAN 2)

După cum se știe, cea mai importantă luptă a Omului-Păianjen a fost cu el insuși: lupta dintre obligațiile obișnuite ale lui Peter Parker și responsabilitățile extraordinare ale Omului-Păianjen. Dar, in acest film, Peter Parker descoperă că cea mai mare bătălie este pe cale să inceapă. Pentru Peter Parker, nu e nimic mai frumos decát să sară de pe un zgárie-nori pe altul și să-și petreacă timpul cu Gwen. Dar să fii Omul-Păianjen are un preț: doar el ii poate proteja pe locuitorii orașului New York de infractorii care ii amenință. De data aceasta, el trebuie să-l infrunte pe Electro, un adversar mult mai puternic decát el. Și, de vreme ce vechiul lui prieten, Harry Osborn, se intoarce, Peter iși dă seama că toți dușmanii lui au un singur lucru in comun: OsCorp.

Regia: Marc Webb
Cu: Andrew Garfield,B.J. Novak,Campbell Scott,Colm Feore,Dane DeHaan,Embeth Davidtz,Emma Stone,Felicity Jones,Jamie Foxx,Louis Cancelmi,Marton Csokas,Max Charles,Paul Giamatti,Sally Field 
Altă dată?
29.05 20:00 Filmnow (HD)
30.05 07:40 Filmnow (HD)
VĂ RECOMAND
ÎN DIRECT TVR Info
TVR Info
program tv imagine: TELEJURNAL, SPORT, METEO
ÎN DIRECT Antena International (HD)
Antena International
program tv imagine: OBSERVATOR
ÎN DIRECT TVR Moldova
TVR Moldova
program tv imagine: TELEJURNAL MOLDOVA
PREMIER Antena 1 (HD)
Antena 1
program tv imagine: MIREASA
reality
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
© 2020-2024 Gillon Media