Program tv Film Cafe (HD)
26.04.2024  22:00 - 23:40  Film Cafe (HD)
program tv
FORȚELE SPECIALE
2016
Acest program este interzis copiilor sub 15 ani.
(SNIPER: SPECIAL OPS)

O trupa a forțelor militare speciale, condusă de sergentul Vic Mosby (Tim Abell), avandu-l pe lunetistul Jake Chandler (Steven Seagal) ca "supervisor", este trimisa intr-un sat afgan indepărtat pentru a salva un congresman american ținut captiv de talibani. Misiunea de salvare este un succes, dar Jake rămáne in urmă pentru a ajuta un soldat rănit. Sergentul Vic Mosby incearcă cu disperare să-l convingă pe colonelul Jackson (Dale Dye) să-l lase să se intoarcă și să-i salveze pe soldați, dar acesta il trimite intr-o misiune de recuperare a unui camion incarcat cu muniție, care ar putea fi vital pentru baza militară. Încălcand ordinele, Vic și echipa sa decid să se intoarcă in sat pentru a salva soldații rătăciți. In inferioritate numerică si cu putine arme, Vic și oamenii săi se angajeaza intr-un schimb de focuri masiv impotriva inamicului, in timp ce Jake isi folosește abilitățile pentru a-i salva pe toti de la o moarte sigură.

Regia: Fred Olen Ray
Cu: Steven Seagal, Rob Van Dam 
VĂ RECOMAND
PREMIER Viasat History (HD)
Viasat History
program tv imagine: MARILE CETĂȚI ALE ANTICHITĂȚII S1 EP. 1
Franța, serie, documentar, 2023
RECOMANDAT BBC First (HD)
BBC First
program tv imagine: VINOVĂȚIE S1 EP. 1
PREMIER Happy Channel (HD)
Happy Channel
program tv imagine: DRAGOSTE SI URA EP. 26
Turcia, drama, Serial, 2016-2018
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
PREMIER Acasă (HD)
Acasă
program tv imagine: ÎNGERI TĂCUŢI
drama, Serial, 2022
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
ÎN DIRECT Prima 4K
Prima 4K
program tv imagine: FOTBAL UEFA CHAMPIONS LEAGUE
PSG - DORTMUND
© 2020-2024 Gillon Media