Program tv PRO TV (HD)
20.04.2024  13:00 - 15:15  PRO TV (HD)
program tv
O NOAPTE LA MUZEU 2
adventure, 2009
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
(NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE SMITHSONIAN)

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt înveliți în paturile lor... și, totuși, ceva incredibil se pregătește când fostul paznic de noapte Larry Daley se trezește atras în cea mai mare și uluitoare aventură în care istoria prinde viață. În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți de la ce ar putea fi ultima înfruntare dintre splendorile de la Smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereți până la navele spațiale de pe holuri, au brusc o conștiință a lor.01.00 Film: "Ispita" - "The Loft" (r)

Regia: Shawn Levy
Cu: Ben Stiller, Robin Williams, Amy Adamas, Jonah Hill 
VÄ‚ RECOMAND
ÃŽN DIRECT Antena International (HD)
Antena International
program tv imagine: OBSERVATOR
PREMIER Prima TV (HD)
Prima TV
program tv imagine: SINU, RÂUL PASIUNILOR EP. 54
ÃŽN DIRECT TVR Moldova
TVR Moldova
program tv imagine: TELEJURNAL, ÅžTIRI
ÃŽN DIRECT TVR International
TVR International
program tv imagine: TELEJURNAL, ÅžTIRI
PREMIER Antena 1 (HD)
Antena 1
program tv imagine: MIREASA
reality
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
© 2020-2024 Gillon Media