Program tv Film Cafe (HD)
07.05.2024  15:55 - 18:10  Film Cafe (HD)
program tv
RÁURI DE PURPURĂ
2000
Acest program este interzis copiilor sub 15 ani.
(THE CRIMSON RIVERS)

Două investigații criminalistice - În aceeași zi, la o distanță de 300 km, doi polițiști primesc două cazuri foarte particulare. Pierre Niémans (JEAN RENO) este un bărbat cu experiență, care are un instinct infailibil in probleme de criminalistică, dar in sinea să ascunde temeri dureroase. El se deplasează la Guernon, un centru universitar situat in Alpi unde a avut loc o crimă violentă. Tánărul și singuraticul Max Kerkerian (VINCENT CASSEL), un fost hoț de mașini care a intrat in rándurile poliției datorită pasiunii sale pentru pericol, investighează un cimitir din Sarzac noaptea, și in particular mormántul unui copil dispărut in urmă cu douăzeci de ani. Cele două investigații vor avea in curánd un punct comun. Iar numărul crimelor va incepe să crească. Adevărul va contrazice toate teoriile, ducándu-i pe cei doi polițiști la altitudini inalte, prinși intre inălțimile glaciare și amenințarea morții...

Regia: Mathieu Kassovitz
Cu: Jean Reno, Vincent Cassel 
VĂ RECOMAND
RECOMANDAT PRO TV (HD)
PRO TV
program tv imagine: RAPIREA LUI KING
SUA, Canada, comedie, 2005
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
PREMIER Kanal D (HD)
Kanal D
program tv imagine: CASA IUBIRII
divertisment
Acest program poate fii vizionat de copii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.
ÎN DIRECT Orange Sport 3 (HD)
Orange Sport 3
program tv imagine: FOTBAL SERIA A
MONZA - FROSINONE
PREMIER Cartoonito
Cartoonito
program tv imagine: CIUPI-CIUPI ȘI CIUPERCUȚELE S2 EP. 9
PREMIER DIGI Sport 3 (HD)
DIGI Sport 3
program tv imagine: FOTBAL
Best 11
© 2020-2024 Gillon Media